Hvordan man tackler alkoholisme, når foråret kommer: Løsninger til et spirende problem


Dagene bliver længere, og vejret bliver varmere, hvilket kun kan betyde én ting: 

Foråret er endelig kommet! 

For mange mennesker betyder denne tid på året også en stigning i alkoholforbruget. 

Selv om det bestemt er ok at nyde et glas vin, en kold øl eller et par drinks med venner eller familiemedlemmer, kan det for nogle mennesker udvikle sig til misbrug eller endog en afhængighed af alkoholen. 

Der er flere muligheder for dig der kæmper med alkoholproblemer

Hvis du eller en du kender kæmper med alkoholisme, skal du ikke være bekymret – der findes hjælp og flere løsninger til at komme alkoholproblemerne til livs. 

I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle af de bedste måder at tackle alkoholisme på, når foråret kommer. 

En af de bedste måder at håndtere alkoholisme på er at søge professionel hjælp. Der findes flere kvalificerede terapeuter og rådgivere, som kan hjælpe dig eller din elskede med at komme på rette vej ud af alkoholproblemerne og få stoppet alkoholmisbruget. 

Alkohollinjen et godt sted at søge rådgivning.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, bør du kontakte alkohollinjen på 70205501 og få gratis vejledning og rådgivning om hvilken hjælp eller behandling der er den rigtige for dig. Hvis du er pårørende til en der drikker for meget kan du også kontakte alkohollinjen eller kontakte familiemedmisbrug.dk som kan vejlede dig.

Du kan også kontakte et misbrugsbehandlingssted direkte som for eksempel Dyscon alkoholbehandlinger kunne give dig den rigtige vejledning og professionelle alkoholbehandling.

AA en god støtte til ædrulighed

Efter en professionel alkohol behandling kan en god måde at bevare ædrueligheden og undgå tilbagefald være gennem støttegrupper. Der er forskellige grupper tilgængelige både personligt og online, og de kan være en stor ressource for folk, der søger at bevarer ædrueligheden. Den mest kendte af disse grupper er anonyme alkoholikere også kendt som AA. Anonyme alkoholikere er gratis og findes over alt i Danmark og det meste af verden, så de er en god støtte for dig der er kommet igennem en professionel alkoholbehandling.