”Den Musiske Helhedsskole” søger engageret og erfaren lærer med tiltræden snarest eller senest 1.8.2018.

Vi søger 1 lærer til afd. Villa Musica. Afdelingen er en del af Den Musiske Helhedsskole i Hillerød. Vi er en behandlingsskole, der arbejder ud fra en psykodynamisk udviklingsforståelse og er inspireret af den mentalliseringsbaserede miljøterapi.

Eleverne har alle forskellige emotionelle, sociale, psykiske og adfærdsmæssige vanskeligheder. Skolens elever er alle kendetegnet ved, at de ikke har kunnet inkluderes i den almindelige folkeskole, og ofte, heller ikke i kommunernes egne special- eller behandlingstilbud.

Vores primære opgave er at skabe et miljø, hvori eleven får mulighed for at udvikle sig følelsesmæssigt, socialt og kognitivt.

Ud over arbejdet med den enkelte elev indgår der også et udvidet familiearbejde, samt i konkrete tilfælde egentlige terapeutiske forløb.

Villa Musica har plads til 8-9 elever primært på mellemtrin. Teamet består af 2 lærere, 2 pædagoger, 1 familie- og psykoterapeut, 1 afdelingsleder og 1 køkkenassistent. Arbejdstiden er hverdage fra kl. 8.30-15.00. Arbejdstiden er ens for hele teamet. Der er tilknyttet én ekstern psykolog, der superviserer hele teamet, samt én ekstern psykolog der superviserer ledelsen.

Vi søger en erfaren lærer, der:

• er uddannet skolelærer og er fagligt ambitiøs, gerne med en musisk baggrund
  • kan undervise i matematik
  • kan arbejde og navigere i en kaotisk hverdag
  • har interesse for, og gerne erfaring med, psykodynamisk teori og praksis, samt miljøterapi
  • kan lide at være fysisk aktiv
  • vil modtage supervision
  • kan holde af elever, der er svære at undervise.

Vi kan tilbyde:

• en hverdag med kreativitet og nærhed
  • et fleksibelt og levende behandlingsmiljø, der tilpasser sig børnene og familiernes behov og udvikling
  • fortløbende supervision, medarbejderuddannelse og -udvikling
  • ansættelse efter overenskomst med Socialpædagogerne (SL)
  • Mulighed for at blive en betydningsfuld voksen med en høj grad af mening og sammenhæng
  • Morgenmad og varm frokost
  • central beliggenhed i Hillerød, tæt på S-tog.

Ansøgningsfrist mandag d. 18/6 kl 08.00

Der afholdes ansættelsessamtaler primo uge 26

Ansøgning til Villa Musica med relevante oplysninger samt referencer sendes til: villamusica@mail.dk

Villa Musica,
Københavnsvej 27,
3400 Hillerød.
– mrk. Ansøgning.
Yderligere information på: www.denmusiskehelhedsskole.dk eller telefonisk: Villa Musica tlf. 48 24 57 00, souschef Dorte Skovhus, tlf. 29 43 36 49 eller afdelingsleder Sirius Holmbye, tlf. 31 71 51 56.